Gezichtsverzorging

SONYA®  SKIN CARE COLLECTION

De Sonya® Skin Care Collection bestaat uit vijf kwalitatieve producten voor het reinigen, hydrateren en beschermen van uw huid. Aloe Purifying Cleanser, Aloe Refreshing Toner, Aloe Nourishing Serum, Aloe Balancing Cream en Aloe Deep Cleansing Exfoliater zorgen samen voor een stralende en frisse huid. Geniet in vijf stappen van deze exclusieve  gezichtsverzorgingslijn en gun uw huid de luxe die ze verdient.  

Sonya is in essentie meer dan alleen schoonheid: de Sonya® Skin Care Collection is een expressie van verjonging, bewondering en liefde. Onze unieke formule van ingrediënten op basis van aloë vera, fruitextracten, witte thee en andere vochtregulerende bestanddelen geven uw huid precies die verzorging die ze nodig heeft en helpen haar te beschermen en verzachten. De combinatie van de unieke ingrediënten dragen bij aan verjonging van uw huid en hydrateren als nooit te voren!

Art. no.: 282   Komplete Sonya Skin Care Collection (art. nr. 277, 278, 279, 280, 281)


 ALOE PURIFYING CLEANSER

Een bijzondere Cleanser met aloë vera en fruitextracten. De Cleanser verwijdert make-up en andere onzuiverheden zonder uw huid uit te drogen. Uw gezicht voelt zuiver, zijdezacht en heerlijk fris aan. Begin iedere ochtend en avond met het aanbrengen van de Aloe Purifying Cleanser.  

 Stap 1: Verdeel de cleanser over de vingertoppen van beide handen. 

Stap 2: Breng de Cleanser met masserende beweging aan op uw gezicht en hals. Masseer altijd in de richting van de haargroei.

Stap 3: Verwijder de cleanser met een wattenschijfje en spoel de huid van uw gezicht en hals grondig af met warm water.

Art. no. : 277    (177 ml)


 ALOE REFRESHING TONER

Een milde en alcoholvrije toner met aloë vera en witte thee. Deze toner helpt dankzij haar vochtregulerende eigenschappen  uw huid perfect te hydrateren en verfrissen. Gebruik Aloe Refreshing Toner iedere ochtend en avond na het reinigen met de Sonya Aloe Purifying Cleanser.

Stap 1: Breng de aloe Refreshing Toner aan op een wattenschijfje.Stap 2: Breng de Toner aan op uw gezicht, hals en indien nodig op overige zones.Stap 3: Laat de Toner enkele minuten intrekken alvorens u Aloe Nourishing Serum aanbrengt.Art. no. 279    (177 ml)


 Aloe Nourishing Serum.

Een fantastisch serum op basis van witte thee. Het serum herstelt de vochtbalans van uw huid waardoor ze haar jonge uitstraling behoudt. Gebruik Aloe Nourishing Serum iedere ochtend en avond na de Aloe Refreshing Toner.

Stap 1: Druk twee à drie maal het pompje in en neem deze hoeveelheid op uw vingertoppen.Stap 2: Verdeel Aloe Nourishing Serum over uw vingertoppen.Stap 3: Breng de Aloe Nourishing Serum aan op uw gezicht, hals en indien nodig op  overige zones.Art. no. 281  (118 ml)


 ALOE BALANCING CREAM

Aloe Balancing Cream bevat aloë vera, regenerende extracten en de meest geavanceerde hydraterende bestanddelen. Deze zorgen voor een perfecte vochtbalans en een stralende huid. Gebruik Aloe Balancing Cream iedere ochtend en avond na de Aloe Nourishing Serum.

Stap 1: Neem het plastic doseerlepeltje en het plastic schijfje, deze vindt u onder het deksel.

Stap 2: Plaats met het doseerlepeltje de crème op het schijfje.

Stap 3: Breng met uw vingertoppen de crème vanaf het schijfje aan op uw gezicht en hals en masseer het vervolgens in.

Art. no.  280  (71 gr)


 ALOE DEEP-CLEANSING EXFOLIATOR

Wanneer uw huid niet die extra aandacht nodig heeft, biedt Aloe Deep-Cleansing Exfoliater uitkomst. Deze diepreinigende maar milde exfoliater met aloë vera en natuurlijke jojobakorrels is de ideale oplossing voor een extra reiniging van uw huid zonder irritatie te veroorzaken. Gebruik Aloe Deep-Cleansing Exfoliater, afhankelijk van uw huidtype, één à twee keer per week na reiniging met Sonya Aloe Purifying Cleanser.

Stap 1: Dep uw gezicht met warm water en breng vervolgens Aloe Deep Cleansing Exfoliater aan op de vingertoppen.

Stap 2: Masseer voorzichtig gedurende 2 tot 3 minuten uw gezicht en hals en vermijd hierbij de huid rondom de ogen.

Stap 3: Spoel uw huid af met warm water en dep uw gezicht met een schone en zachte handdoek droog.

Art. no.  278  (118 ml)