Persoonlijke verzorging

 Forever Skin Care Body

Aloe First

Aloe First bevat als basisgrondstof gestabiliseerde aloe vera gel. De toegevoegde propolis en plantenextracten, zoals kamille, duizendblad en goudsbloem hebben een kalmerende werking op de huid. Het is bijzonder geschikt voor huidoppervlakken die gevoelig zijn voor aanraking, zoals bij zonnebrand. Ook beschadigd haar kan worden behandeld met Aloe First voor herstel van glans en stevigheid.

Art. no. 40  (473 ml)


 Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme bevat naast 74,4% gestabiliseerde aloë vera gel ook propolis van de honingbij. Meervoudige amonizuren, vitaminencomplexen en waardevolle structuurbouwstenen ondersteunen het herstel van de huid. Extracten uit kamille en smeerwortel hebben tegelijkertijd een kalmerende  uitwerking op de huid en met vitamine A en E wordt de huid extra beschermd.

Art. no. 51  (113 gr)  


Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel. Aloe Vera Gelly is in het bijzonder effectief bij een droge of schrale huid. De Gelly verzacht de gevoelige plekken op de huid maar ook gevoelige spieren, pezen en gewrichten. Met een ph-waarde van 5.5 irriteert de gel niet. Zelfs niet in het gebied rondom de ogen (vermijd echter oogcontact).

Art. no.  61   (118 ml)


Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion  bevat gestabiliseerde aloë vera gel, allantoine, abrikozenpitolie en jojoba-olie. Alle vier bekende hydraterende en vochtregulerende ingrediënten. Plus elastine en collageen voor een zachte, soepele en gladde huid en om het verouderingsproces te vertragen. Ideaal als gezicht-, hand- en bodylotion of onder make-up.

Art. no.   63   (118 ml)


Aloe Heat Lotion

Aloë Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelenen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te masseren. Aloë Heat Lotion zorgt niet alleen voor de spieren maar houdt ook gewrichten soepel.

Art. no.  64   (118 ml)


Forever Personal Care


Aloe Lips

Aloë Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vocht-regulerende bestanddelen. De lippenbalsem  heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak.

Art. no.   22   (4,5 gr/g)


Forever Bright Toothgel

Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en een perfecte mondhygiëne. De unieke formule met gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis bevat geen schurende bestanddelen en tast het glazuur daardoor niet aan.

Art. no.  28   (130 gr)


Aloe Jojoba Shampoo

Een milde shampoo op basis van aloë vera en de olie van de jojobaboon, die een uitstekende, natuurlijke verbinding vormen voor haarverzorging. De rijke voedingsstoffen beschermen, voeden en verzachten uw haar. Geschikt voor ieder haartype. 

Art. no.  260   (296 ml)