Aloe Vera

De gel uit de bladeren van Aloë Vera bevat meer dan 200 voedingsstoffen, waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen. De plant bezit eigenschappen die de stofwisseling stimuleren, de weerstand verhogen, het immuumsysteem ondersteunen, stressgevoeligheid verminderen en een extra energiek gevoel bezorgen. In 1968 kwam men in Amerika tot een opmerkelijke doorbraak in de verwerking van Aloë Vera. Het werd mogelijk om de gel aan de plant te onttrekken en op natuurlijke wijze te stabiliseren. Met dit proces behoudt de gel jarenlang haar krachtige werking. Het patent op dit unieke stabilisatieproces is in handen van Forever.

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar bevat alle vitamines, mineralen, aminozuren en enzymen van de Aloe Vera Gel, die de gezondheid en energiebalans ten goede komen. De toevoeging van veenbessen helpt de blaas te reinigen en bevat een hoog concentraat vitamine C. Appelconcentraat zorgt voor een toevoeging van mineralen en andere werkzame stoffen. Aloe Berry Nectar heeft een frisse smaak die zowel volwassenen als kinderen zal aanspreken en draagt bij aan een goede weerstand en een algemeen gevoel van welzijn. Het percentage gestabiliseerde Aloe Vera Gel in dit product bedraagt ( 90,6 % )

1 L.  € 27,50

INGREDIENTEN: Gestabiliseerde Aloe Vera Gel ( 90,6 % ), fructose ( 6,0 % ), sorbitol, xanthaangom, cranberry-appelconcentraat ( 1,7 % ), citroenzuur, antioxidanten: ascorbinezuur en tocoferol.

GEBRUIKSAANWIJZING: Drink elke morgen en avond een borrelglaasje Aloe Berry Nectar ( eventueel voor elke maaltijd ). Deze hoeveelheid kan worden aangepast afhankelijk van persoonlijke ervaring. Aanbevolen wordt om de Aloe Berry Nectar tenminste drie maanden aaneengesloten te gebruiken. Drink dagelijks één tot anderhalve liter water, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Meng voor een optimale werking de Aloë Berry Nectar niet met warme dranken. 

TIP: Voeg Aloe Berry Nectar voor een smakelijk en gezond tussendoortje toe aan yoghurt of kwark in combinatie met vers fruit.


Forever Aloe Bits and Peaches

Forever Aloe Bits n' Peaches bevat alle vitamines, mineralen, aminozuren en enzymen van de Aloe Vera Gel die de gezondheid en energiebalans ten goede komen. In deze gel zitten pure stukjes aloe vera vruchtvlees met een hoge concentratie ballaststoffen, doordrenkt in een heerlijk perzik-concentraat voor nog meer vitamines. De rijke vitamines en antioxidanten in perziken kunnen een  positieve werking hebben op het immuumsysteem en de huid. De frisse en aangename smaak maakt deze gel ook bij kinderen populair. Zij krijgen hiermee automatisch belangrijke vitamines en mineralen binnen.

1 L.  € 30,00

INGREDIENTEN: Gestabiliseerde Aloe Vera Gel ( 91,2 % ), aloë pulp, fructose ( 6,8 % ), perzikaroma ( 1,7 % ), perzikconcentraat ( 0,1 % ), citroenzuur, ascorbinezuur en tocoferol.

TIP: Meng voor een heerlijke zomerse verkoeling de Aloe Bits n' Peaches met perzikyoghurt. Giet vervolgens dit mengsel in ijshouders en vries het in. Even wachten en de ijsjes zijn klaar.


Aloe Vera Gel

Deze drank van Forever bevat maar liefst 96,3 % gestabiliseerde aloe vera gel, met 200 werkzame bestanddelen waaronder 75 voedingsstoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitamines. Aloe Vera Gel reinigt de darmen en ondersteunt het afweersysteem. De dagelijkse voeding wordt aangevuld met waardevolle stoffen, die zorgen voor veel extra energie en bijdragen aan een algemeen gevoel van welzijn.

1 L.  € 27,50

INGREDIENTEN: Gestabiliseerde Aloe Vera Gel ( 96,3 % ), sorbitol, xanthaangom, citroenzuur, ascorbinezuur en tocoferol.

Gebruiksaanwijzing: Drink elke morgen en avond op de nuchtere maag een borrelglaasje Aloe Vera Gel ( eventueel voor elke maaltijd ). Deze hoeveelheid kan worden aangepast, afhankelijk van persoonlijke ervaring. Aanbevolen wordt om de Aloë Vera Gel tenminste drie maanden aaneengesloten te gebruiken. Drink dagelijks één tot anderhalve liter water, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Meng voor een optimale werking de Aloë Vera Gel niet met warme dranken.

TIP: Voor de smaak kan Aloe Vera Gel gemengd worden met een andere drank, zoals verse vruchtensap.


Forever Freedom

Forever Freedom is een bijzonder voedingssuplement dat een belangrijke bijdrage kan leveren aan het onderhoud van gewrichten, kraakbeen, ligamenten en pezen. Naast een hoog gehalte gestabiliseerde aloe vera, zijn glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat toegevoegd. Twee stoffen die van nature in het menselijk lichaam voorkomen als bouwstenen van kraakbeen en collargeen, maar steeds minder worden aangemaakt naarmate we ouder worden. De toevoeging van Methyl Sulfonyl Methaan ( MSM ), een stof die normaal in ons bloed circuleert, zorgt voor herstel na fysieke inspanning. De toegevoegde geconcentreerde sinaasappelsap geeft een heerlijke smaak.

1 L.  € 37,75

INGREDIENTEN: Gestablisieerde Aloe Vera Gel ( 87,81 % ), sinaasappelconcentraat, glucosamine-sulfaat, chondroïtinesulfaat, methylsulfonylmethaan, fructose, sorbitol, natuurlijk sinaasappelaroma, citroenzuur, ascorbinezuur, tocoferol, en kaliumsorbaat.

TIP: Start voor veel energie gedurende de gehele dag met een ontbijt van yoghurt, muesli, banaan en een scheut Forever Freedom.


Forever Pomesteen

Forever Pomesteen Power is een multivitaminedrank die het lichaam voorziet van vitale anti-oxidanten en xanthonen. Onder normale omstandigheden worden lichaamscellen beschermd tegen vrije radicalen. Als er te veel vrije radicalen in ons lichaam aanwezig zijn, heeft dat een nadelig effect op onze gezondheid. Antioxidanten beschermen ons lichaam tegen vrije radicalen en ze komen voor in gezonde voeding zoals groente, fruit en vis. Xanthonen zijn antioxidanten met een sterke werking en komen in hoge mate voor in mangosteen. Forever heeft deze belangrijke voedingsstoffen verwerkt in de Pomesteen Power.

473 ml.  € 28.75

INGREDIENTEN: Granaatappelsap, perensap, manggisap ( Garcinia mangostana ), frambozensap, bramensap, bosbessensap, druivenpitextract en kaliumsorbaat.

TIP: Maak een heerlijke Aloe Power Shake met 200 ml melk, 200 ml yoghurt, 150 ml Pomesteen Power, ( 150 ml Aloe Berry Nectar ) en 100 gram aardbeien of ander rood fruit. Mix de dranken met een staafmixer of blender goed door elkaar. Voeg daarna de vruchten toe, mix dit tot één geheel en klaar is de shake !