Bijenkorf producten

Forever Bee Honey

Forever Bee Honey is een honing die bijen produceren om hun jongen te voeden. Uit bloemen wordt de nectar gehaald, waaraan de bijen enzymen toevoegen. Vervolgens leveren ze de honing af in de korf. Honing is een goede koolhydratenleverancier. Deze bevat een hoog gehalte aan glucose, fructose en sacharose. In honing zitten daarnaast ook vitaminen, mineralen, proteïnen en aminozuren. Honing is een  waardevol natuurproduct voor mensen met een gevoelige spijsvertering. De suikers in de honing zijn licht verteerbaar en kunnen gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Hiermee kan energie snel op peil worden gebracht. Forever Bee Honey is een natuurlijk, puur product en bevat geen conserveermiddelen en kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

500 gr. € 26,45

INGREDIENTEN: 100% puur honing

VOEDINGSWAARDEN PER 21 GRAM: Koolhydraten (17 g. suiker) 18gr.

GEBRUIKSAANWIJZING: Forever Bee Honey is een lekkernij op bijvoorbeeld brood, pannenkoeken en in de thee. Verhit de honing niet boven de 40 graden. Hierdoor wordt de kwaliteit van het product aangetast. Na verloop van tijd kunnen er kristallen in Forever Bee Honey ontstaan. Verwarm het product in dat geval au bain marie (tot maximaal 40 graden) totdat de honing weer vloeibaar is.


Forever Royal Gelly

Het is bekend dat Koninginnegelei (Royal Gelly) bijzonder rijk is aan mineralen en spoorelementen. Daarnaast bevat het enzymen, andere waardevolle eiwitten, vetten, suikers en vitamine B. Deze vitamine wordt als schoonheidsvitamine beschouwd die huid en haar verzorgt. Forever Royal Gelly kan bij bijvoorbeeld een ruwe of schrale huid hulp bieden. Dit product is puur natuur en bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen.

60 tabletten  € 36,00

INGREDIENTEN: Royal Gelly 250 mg, sorbitol, fructose, sinaasappelaroma, citroenzuur, stearinezuur, magnesiumstearaat en siliciumdioxide.

GEBRUIKSAANWIJZING: Begin met een kwart tablet per dag als test op een allergische reactie. Vergoog dan geleidelijk tot de gewenste hoeveelheid. Gebruik vervolgens gedurende tenminste twee maanden één à twee tabletten per dag om het gewenste resultaat te bereiken. Forever Royal Gelly is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding.

WAARSCHUWING: Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden.


Forever Bee Propolis

Bijen verzamelen hars van bladknoppen van verschillende bomen. De bijen mengen de hars met bestanddelen van stuifmeel en voegen er verschillende soorten werkzame enzymen en fermenten aan toe. Zo onstaat Propolis. Propolis bevat naast vele andere bestanddelen meer dan 25 soorten flavonoïden die de weerstand kunnen ondersteunen. Propolis verschaft de bijen hun immuunsysteem. Ook mensen kunnen daarmee hun voordeel doen. Forever Bee Propolis is een volledig natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakmakers of kleurstoffen.

60 tabletten  € 34,75

INGREDIENTEN: Propolis 500 mg, honing, soja-eiwit, carobextract, siliciumdioxide, amandelaroma, stearinezuur, natriumcarboxymethylcellulose en Koninginnegelei.

GEBRUIKSAANWIJZING: Begin met een kwart tablet per dag als test op een allergische reactie. Verhoog dan geleidelijk tot de gewenste hoeveelheid. Een normale dosering bestaat uit één à twee tabletten per dag. De tabletten kunnen worden gekauwd of met water worden doorgeslikt. Forever Bee Propolis is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding.

WAARSCHUWING: Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden.


Forever Bee Pollen

Bijen verzamelen stuifmeel (pollen) als voedsel en brengen deze naar hun korven. Er is geen voedsel dat een grotere verscheidenheid aan fundamentele bestanddelen bevat zoals vitaminen, enzymen, proteïnen, plantaardige vetzuren en aminozuren. Deze stoffen hebben bovendien een onderling versterkende werking. De voedingsstoffen in de pollen zijn licht verteerbaar en worden gemakkelijk door ons lichaam opgenomen. Forever Bee Pollen is een volledig natuurlijk product en bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakmakers of kleurstoffen.

100 tabletten  € 16,75

INGREDIENTEN: Pollen 500 mg, honing, Koninginnegelei, stearinezuur en siliciumdioxide.

GEBRUIKSAANWIJZIJN: Begin met een kwart tablet per dag, als test op een allergische reactie. Verhoog dan geleidelijk tot de gewenste hoeveelheid. Een normale dosering bestaat uit één à drie tabletten per dag, in te nemen bij de maaltijd, met water. Voor extra energie wordt Forever Bee Pollen vaak gecombineerd met Aloe Vera Gel of Aloe Berry Nectar. Forever Bee Pollen is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding.

WAARSCHUWING: Gebruik het product niet indien de verpakking onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten het bereik van kinderen houden.