Onze producten

Aloe Vera BarbadensisAloe Vera, de wonderplant:
De plant Aloë Vera Barbadensis (Miller) is een van de oudste en meest bekende heilzame planten en is door de eeuwen heen gebruikt in verscillende cuturen. Van de Oude Grieken en Romeinen tot Babylonische, Indische en Chinese volkeren. Aloë Vera werd "De plant van de Onsterfelijkheid" genoemd.Ook Columbus nam het mee op zijn overzeese reizen voor zijn zeelieden ter voorkoming en behandeling van alledaagse ongemakken.

Patent
De gel uit de bladeren van Aloë Vera bevat meer dan 200 voedingsstoffen, waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen. De plant bezit eigenschappen die de stofwisseling stimuleren, de weerstand verhogen, het immuumsysteem ondersteunen, stressgevoeligheid verminderen en een extra energiek gevoel bezorgen. In 1968 kwam men in Amerika tot een opmerkelijke doorbraak in de verwerking van Aloë Vera. Het werd mogelijk om de gel aan de plant te onttrekken en op natuurlijke wijze te stabiliseren. Met dit proces behoudt de gel jarenlang haar krachtige werking. Het patent op dit unieke stabilisatieproces is in handen van Forever.

Wilt u meer weten over de Aloe Vera?
Wij geven regelmatig productinformatie avonden. Hier wordt u verteld wat de Aloë Vera voor uw gezondheid kan betekenen, daarnaast kunt u enkele producten uitproberen.

Forever Aloe Vera dranken.
Zuivere en zeer geconcentreerde Aloe vera dranken in verschillende smaken en samenstellingen, met meer dan 200 voedingsstoffen die vooral uw spijsverteringsorganen in balans brengen en u een extra energiek gevoel geven. Een must in elke koelkast!
 

Forever voedingssupplementen.
Een verzameling van voedingssupplementen, samengesteld uit de beste ingrediënten, waaronder vitaminen, kruiden, vetzuren en voedingsstoffen. Perfecte aanvullingen ter bevordering van een goede gezondheid en ontspanning. Extra sterk gestel!
 

 

   

Forever Persoonlijke verzorging.
Op Aloe Vera gebaseerde producten, met toevoeging van extracten die de huid, haren en gebit reinigen, beschermen, bezorgen en verfraaien. Mooi en gezond!


 

Forever Bijenproducten.
Producten met sublieme, door bijen geproduceerde voedingsstoffen, die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het immuumsyteem en een gezonde levensstijl. Natuurlijke kracht!

   
Forever Gezichtsverzorging.
Op Aloe vera gebaseerde producten, waaraan extracten zijn toegevoegd die helpen bij het reinigen, normaliseren, hydrateren, beschermen en verzorgen van de huid van gezicht, hals en decollecte. Mooi van veraf en dichtbij!
--> 

Forever Lichaamsverzorging.
Op Aloe Vera gebaseerde producten voor het gehele lichaam, aangevuld met extracten die ondersteunen bij het verzorgen, hydrateren, beschermen en vitaliseren van de huid. Van top tot teen verzorgd!
-->

Sonya Colour Collection.
Cosmeticaproducten met zachte ingrediënten, die schoonheid accentueren en dankzij het hoge aloë veragehalte ook de huid verzorgen en beschermen. Subtiele schoonheid!
-->

Sonya Skin Care Collection.
Reinigende en verzorgende producten van topkwaliteit, met een unieke formule op basis van aloë vera, fruitextracten, witte thee en andere vochtregulerende bestanddelen. Ze dragen bij aan het jong houden, beschermen en verzachten van de huid. Op en top verzorgd!
-->

Forever Diversen.
Op basis van aloë vera biedt Forever een product voor dieren. Ook is een veelzijdig reinigingsproduct in het assortiment opgenomen.
-->