Gezondheid optimaal!

Regelmatig organiseren wij workshops met diverse onderwerpen. Deze workshops worden vaak in Zandvoort georganiseerd op de Keesomstraat 51 maar kunnen ook bij u thuis gepland worden. Meestal is het vooral gezellig en maken we voor u een feestelijke en informatieve ochtend, middag of avond.

Nieuw: Blijvend afvallen met Forever Living Products.                                      

Zeker interessant voor velen die graag willen afvallen. 

Gezichtsverzorging
U kunt lekker zelf aan het werk met de gezichtsverzorgingslijn van de Sonya Skin Care gebaseerd op Aloe vera. Meestal verwennen we u ook met een mooi masker. Beoordeel zelf de resultaten na afloop.

 Voedingsinformatie
Alles wat u wilt weten over goede voeding en gezondheid komt aan bod. Praktische tips en handige voorbeelden voor een goede invulling van de dagelijkse voeding krijgt u van ons mee. Iedere maand wordt er een ander thema behandeld.

Aloe Vera
Wat kan de plant voor uw gezondheid betekenen en op welke wijze kunt u die zowel inwendig als uitwendig toepassen. Natuurlijk kunt de aloe ook zelf uitproberen. 

Combinatie mogelijkheden
Als u dat dat wilt zijn de genoemde workshops natuurlijk ook te combineren. Kom zelf met een creatief idee en we komen er vast samen uit.